15 en 16 december 2016 – Theater De Leest, Waalwijk en Theater De Purmaryn, Purmerend (try-outs)

– dit verslag van de tournee van De Vader verscheen oorspronkelijk op Facebook –

Thuisgekomen gisteren uit Waalwijk, en vanavond uit Purmerend. Vandaag stond er een groot artikel in de Volkskrant, morgen volgt Trouw en Zondagavond zijn Gijs en Johanna te gast in het Oog Op Morgen. De pr-machine draait op volle toeren!
De voorstelling van vanavond ging erg goed, de zaal was duidelijk onder de indruk. En liet dat na afloop ook duidelijk weten. Een paar collega’s vonden er geloof ik niet veel aan want er kon geen complimentje af. Was wel een domper. Vooral omdat ik het er op geen enkele manier mee eens kon zijn. Gauw vergeten. Lekker twee dagen vrij en dan maandag a.s. in de KS de laatste try-out voor de premiere op Dinsdag ook in de KS.
Ik begin deze korte verslagjes overigens wel ingewikkeld te vinden: moet ik echt eerlijk verslag doen? Ik ben daar niet uit. In ieder geval ga ik het voor me zelf wel precies opschrijven, voor later bijvoorbeeld.